ISSN 1338-0389

Prejsť na

Odškodné za blbosť…

Date:

…sme pripravili pre pomýlených jedincov oslavujúcich Ruskú armádu a prezidenta krajiny, ktorá v 21. storočí na území Európy rozpútala otvorený vojenský konflikt tým, že napadla cudzí suverénny štát a v rozpore s medzinárodným právom, silou anektovala cudzie územia.

Pre jedincov neschopných rozlíšiť základ – kto je vo vojne agresor a kto obeť. Odlíšiť dobro od zla a ignorujúcich, že prezident Ruskej federácie Vladimír Putin sa verejne vyhráža použitím jadrových zbraní nielen proti Ukrajine, ale dokonca aj štátu, v ktorom dezorientovaní jedinci žijú.

Uverejnené suveníry zobrazujúce symboly Ukrajiny vytvorené vlastne agresorom Putinom, darujeme autorom tých najprimitívneších príspevkov prokremelskej propagandy  uverejnených v diskusii na SOL.

Nateraz ešte žijeme v demokracii,ktorá aj takýmto mentálnym zblúdencom umožňuje verejne vyjadriť svoj názor, nech je akokoľvek hlúpy a nech sleduje aj propagandistické ciele de facto nepriateľa štátu, v ktorom žijú.

Autori „ocenených“ diskusných príspevkov tak bezcharakterne, agresívne a systematicky zneužívajúci verejnú diskusiu  pri šírení lží a proruskej propagandy,  budú vyzvaní k prevzatiu suvenírov v našom médiu.

Sme radi, že zakúpením suvenírov a ich šírením za hranicami Ukrajiny môžeme prispieť  k faktografickému a pravdivému výkladu situácie, ktorá vďaka psychopatickým snahám ovládnuť cudzie štáty, žiaľ stále môže skončiť vojenským konfliktom v značnej časti sveta.

       

Samozrejme, že neočakávame pochopenie tejto aktivity autormi prokremelskej propagandy, no vidiac fakty o vojne priamo na Ruskou armádou zbombadrovaných územiach Ukrajiny, nemôžeme konať inak…

Zdieľajte tento článok:

Najčítanejšie

Ďalšie články
Prečítajte si

Enviropolícia žiada o pomoc pri identifikácii osôb, ktoré neoprávnene jazdili v Súľovských vrchoch – VIDEO

Prezídium PZ SR |MM|  Enviropolicajti oddelenia Žilina odboru odhaľovania...

Tragická dopravná nehoda neďaleko Bytče

KR PZ Žilina |MM| Dnešného dňa v ranných hodinách...

Vynikajúca práca policajtov! V Pate odstavili podvodníkov „klampiarov“. Cudzinci okrádali seniorov v okrese Galanta

KR PZ Trnava |MM|  Galantskí kriminalisti zadržali 3 mužov,...

Aj počas BLACK FRIDAY výpredajov buďte obozretní, pozor na online podvody!

Prezídium PZ SR |MM|  Ak podľahnete predvianočnej nákupnej horúčke...