ISSN 1338-0389

Prejsť na

Mestá na Ukrajine nepustoší zemetrasenie, tornádo, ani iná živelná pohroma, ale Putinova ruská armáda !! – VIDEO

Date:

Z bezpečia domova, alebo pohodlia od kávy z kaviarne na Slovensku sledujúc vojnu na mobile, to nie je ono. Treba byť na mieste a následky bombardovania ruskej armády vnímať pri zbombardovaných a zhorených činžiakoch, alebo dokonca priamo v bytoch, ktoré museli ľudia opustiť, lebo vďaka Vladimirovi Putinovi zostali neobývateľné.

Našou povinnosťou je prinášať fakty. Pravdu. Za to, že fakty pomýlení hlupáci ignorujú, môžu ich rodičia, škola, spoločnosť. A to zmeníme ťažko.  Ale urobíme všetko preto, aby sme to aspoň skúsili…

Do mesiaca na Ukrajinu a aj do týchto oblastí cestujeme znovu. Ak neveríte, máte možnosť pridať sa vidieť na vlastné oči to, čo vďaka okupačnej Ruskej armáde museli na vlastnej koži prežiť aj ľudia, ktorých možno denne  stretáte v obchode, alebo práci. Sprostredkujeme vám rozhovory s ľuďmi, ktorí prišli o všetok majetok a mnohí aj o svojich najbližších. Alebo sa môžete pýtať ľudí priamo na uliciach. Vojna sa dnes už totiž dotýka prakticky každej rodiny.

Niektorí ľudia nadávajú na Ukrajincov. Vadia im.

Nie, oni nemôžu za vaše nevydarené životy, za to, že vás podvádza partner či partnerka, a dokonca ani za to, že platíme viac za potraviny, služby, energie či pohonné hmoty.

Sú to ľudia ako my s rozdielom, že nám (zatiaľ) nechýba časť bytu či domu a cez zbombardované múry nám nevidieť do obývačky, kuchyne, detskej izby a neprší nám na knihy v knižnici a hračky našich detí.

Ja som to videl a osobne som hovoril s ľuďmi, ktorí ruských okupantov zažili. Nenechajte si ujsť možnosť dozvedieť sa pravdu, nenechajte sa klamať prokremeľskou propagandou.

Dnes to je už na vás.

A možno len „drobnosť“. Aj počas písania tohto krátkeho článku bol v Kyjeve znovu vyhlásený poplach a na mesto znovu smerujú Ruskou armádou poslané drony naložené  výbušninami. Snáď ich Ukrajinská protivzdušná obrana zostrelí…

Áno, presne tak. Vladimír Putin posiela Ukrajinským deťom do ich detských izieb bomby. A obdobne tragicky aj tento psychopatický diktátor nakoniec dopadne…

 

Pokračovanie nabudúce…

 

 

Zdieľajte tento článok:

Najčítanejšie

Ďalšie články
Prečítajte si

Enviropolícia žiada o pomoc pri identifikácii osôb, ktoré neoprávnene jazdili v Súľovských vrchoch – VIDEO

Prezídium PZ SR |MM|  Enviropolicajti oddelenia Žilina odboru odhaľovania...

Tragická dopravná nehoda neďaleko Bytče

KR PZ Žilina |MM| Dnešného dňa v ranných hodinách...

Vynikajúca práca policajtov! V Pate odstavili podvodníkov „klampiarov“. Cudzinci okrádali seniorov v okrese Galanta

KR PZ Trnava |MM|  Galantskí kriminalisti zadržali 3 mužov,...

Aj počas BLACK FRIDAY výpredajov buďte obozretní, pozor na online podvody!

Prezídium PZ SR |MM|  Ak podľahnete predvianočnej nákupnej horúčke...