ISSN 1338-0389

Prejsť na

S opitými sa cez víkend vrece roztrhlo. Nehody spôsobili 4 vodiči a 1 cyklista

Date:

KR Z Trnava |MM|  Dopravní policajti mali od piatka plné ruky práce s riešením dopravných nehôd s alkoholom. Všetci 4 vodiči áut nafúkali nad 2 promile a policajti ich riešia v súvislosti s prečinom ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

S 2,44 ‰ NACÚVAL PRI IHRISKU DO AUTA

Policajti boli včera privolaní do obce Veľké Orvište, v okrese Piešťany. 58 ročný vodič mal pri cúvaní naraziť do zaparkovaného auta. Policajná hliadka muža podrobila dychovej skúške, s výsledkom 1,17 mg/l, čo je v prepočte 2,44 promile.

CYKLISTA SPADOL NA ODSTAVENÉ AUDI

Na Kapitulskej ulici v Trnave policajti riešili kurióznu nehodu s opitým cyklistom. Včera dopoludnia mal 64 ročný pán spadnúť, pri prechádzaní medzi zaparkovanými autami, na prednú časť auta Audi A6. Pri páde sa nezranil a policajti mu v dychu namerali 1,90 promile.

V SOBOTU BÚRAL 24 R. MLADÍK AJ 41 R. ŽENA

V obci Trakovice, okres Hlohovec, mal 24 ročný vodič na aute Kia Rio najskôr zísť vpravo mimo cestu, kde narazil do verejného osvetlenia. Potom pokračoval rovno a zadnou časťou narazil do plotu miestneho kostola. Nakoniec prešiel cez priekopu a skončil opäť na ceste vo svojom pruhu. Policajti s mužom vykonali dychové skúšky. Pri prvej nafúkal 1,96 promile, pri opakovanej skúške jej hodnota stúpla na 2,02 promile.

41 ročná vodička na VW Passat mala pri prejazde cez obec Kvetoslavov, v okrese Dunajská Streda, naraziť vpravo do železného zábradlia. Policajti jej po príchode na miesto nehody v dychu zistili 2,23 promile.

V PIATOK PODVEČER SI ZRESETOVAL HLAVU

Senickí policajti stíhajú za jazdu pod vplyvom alkoholu aj 47 ročného vodiča, ktorý mal na ceste medzi obcou Petrova Ves a mestom Gbely zísť vpravo mimo cestu a naraziť do oplotenia obory. Policajtom nafúkal 1,27 promile a pri opakovanej dychovej skúške dokonca 2,04 promile. Pri nehode sa zranil a musel byť prevezený do skalickej nemocnice.

NAD PROMILE NAFÚKALI ĎALŠÍ 3 VODIČI

Policajti zistili alkohol aj u:
– 37 ročného Srba – 1,04 promile
– 36 ročného Rumuna – 1,13 promile
– 63 ročného záhoráka, ktorý sa prišiel sám udať na políciu v meste Šaštín-Stráže – 1,33 promile

Upozorňujeme vodičov, že jazdou pod vplyvom alkoholu ohrozujú nielen svoj život a zdravie, ale aj životy všetkých ostatných na cestách. Navyše v prípade, ak nafúkajú viac ako 1 promile, dopustia sa tak trestného činu, za ktorý si môžu posedieť za mrežami väznice až 1 rok. Myslite na možné dôsledky svojho konania a opití za volant nikdy nesadajte!

 

 

 

Zdieľajte tento článok:

Najčítanejšie

Ďalšie články
Prečítajte si

Enviropolícia žiada o pomoc pri identifikácii osôb, ktoré neoprávnene jazdili v Súľovských vrchoch – VIDEO

Prezídium PZ SR |MM|  Enviropolicajti oddelenia Žilina odboru odhaľovania...

Tragická dopravná nehoda neďaleko Bytče

KR PZ Žilina |MM| Dnešného dňa v ranných hodinách...

Vynikajúca práca policajtov! V Pate odstavili podvodníkov „klampiarov“. Cudzinci okrádali seniorov v okrese Galanta

KR PZ Trnava |MM|  Galantskí kriminalisti zadržali 3 mužov,...

Aj počas BLACK FRIDAY výpredajov buďte obozretní, pozor na online podvody!

Prezídium PZ SR |MM|  Ak podľahnete predvianočnej nákupnej horúčke...