ISSN 1338-0389

Prejsť na

Policajné správy z Prešovského kraja

Date:

KR PZ Prešov |MM|  Troch mužov ohrozoval s nožom v ruke

Sninskí policajti obvinili z prečinu nebezpečného vyhrážania a prečinu výtržníctva 36 ročného muža zo Sniny.

Obvinený muž sa mal v piatok minulý týždeň v čase okolo 18.15 hod. na chodbe jedného zo sninských barov zahnať nožom na 25 ročného muža. Ten sa mu uhol a vybehol von, kde obvinený bežal za nim a kričal po ňom že ho dostane, skončí on ako aj celá jeho rodina, čím u poškodeného vzbudil dôvodnú obavu o život a zdravie. V ten istý deň v čase okolo 18.45 hod. prišiel obvinený k lesíku za budovou Okresného úradu v Snine k tam stojacim dvom mužom.  Bez slova vytiahol nôž, ktorým sa tam začal rozmachovať. Jeden z mužov (40r.) sa pokúsil mu chytiť ruku a nôž vytrhnúť, pričom sa obvinenému podarilo chytiť muža pod krk a následne mu priložil ku krku nôž a vyhrážal sa mu zabitím. Oboch ich od seba roztiahol druhý muž, ktorý tam bol prítomný. Obvinený po tomto z miesta ušiel. Napadnutý muž utrpel drobné poranenia na zápästí ľavej ruky ktoré si nevyžiadali lekárske ošetrenie, ale týmto konaním obvinený vzbudil u neho dôvodnú obavu o život a zdravie.

Polícia obvineného zadržala a bol umiestnený do cely policajného zaistenia.

 

Skúšobňa terčom vandalov

Policajti z Raslavíc vyšetrujú poškodenie neobývaného domu v Raslaviciach, ktorý využíva hudobná skupina ako svoju skúšobňu .

Doposiaľ neznámy páchateľ prišiel k staršiemu neobývanému domu, ktorý využíva hudobná skupina ako svoju skúšobňu a do dvoch okien hodil niekoľko betónových kociek. Okrem rozbitia sklenených výplní kocky zasiahli aj hudobný mixážny pult vo vnútri. Následne páchateľ vykopol vchodové dvere domu, z ktorého ale nič neodcudzil. Celková spôsobná škoda bola vyčíslená na takmer 400.- €.

Polícia začala trestné stíhanie pre prečin poškodzovania cudzej veci.

 

Jazdu opitého štvorkolkára ukončil náraz do rampy

Z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky obvinili prešovskí policajti 29 ročného muža z obce Záhradné.

V nedeľu (04.06.2023) v čase okolo 19:15 hod. viedol obvinený muž štvorkolku po účelovej komunikácii v obci Záhradné v smere na ulicu Tulčickú. Jeho jazdu ukončil náraz do uzavretej rampy pred miestnou čističkou, po ktorom spadol zo štvorkolky na zem. Vodič bol policajtmi podrobený dychovej skúške na alkohol s pozitívnym výsledkom 0,87 mg/l (miligramu etanolu na liter vydychovaného vzduchu). Pri dopravnej nehode utrpel vodič zlomeniny oboch rúk, ako aj ďalšie zranenia s dobou liečenia viac ako 42 dní a je hospitalizovaný v nemocnici.

 

 

Zdieľajte tento článok:

Najčítanejšie

Ďalšie články
Prečítajte si

Enviropolícia žiada o pomoc pri identifikácii osôb, ktoré neoprávnene jazdili v Súľovských vrchoch – VIDEO

Prezídium PZ SR |MM|  Enviropolicajti oddelenia Žilina odboru odhaľovania...

Tragická dopravná nehoda neďaleko Bytče

KR PZ Žilina |MM| Dnešného dňa v ranných hodinách...

Vynikajúca práca policajtov! V Pate odstavili podvodníkov „klampiarov“. Cudzinci okrádali seniorov v okrese Galanta

KR PZ Trnava |MM|  Galantskí kriminalisti zadržali 3 mužov,...

Aj počas BLACK FRIDAY výpredajov buďte obozretní, pozor na online podvody!

Prezídium PZ SR |MM|  Ak podľahnete predvianočnej nákupnej horúčke...